Seminaari “Venäjänkieliset talentit töissä Suomessa?”


Cultura-säätiö ja Töissä Suomessa ESR-hanke järjestävät seminaarin Suomen korkeakoulutettujen venäjänkielisten maahanmuuttajien työllistämisen mahdollisuuksista.

Puhujina on suomalaisen tutkimuksen, viranomaistyön, liike-elämän ja käytännön projektityön huippuasiantuntijoita. Kuulemme myös Saksan mallista ”The Network Integration through Qualification”. Dr. Johnny van Hove vetää valtakunnallista verkostoa, jonka yhtenä tavoitteena on saattaa yhteen korkeasti koulutetut maahanmuuttajat ja työnantajat. Tilaisuuden juontaa Cultura-säätiön asiamies Pekko Kohonen.

Seminaari on suunnattu kotouttamisasioiden asiantuntijoille, työ- ja elinkeino-toimiston asiantuntijoille, kotoutumista tukevien mm. maahanmuuttajajärjestöjen toimijoille, Suomen venäjänkieliselle yhteisölle.

Seminaarin järjestää Töissä Suomessa -hanke (ESR) yhteistyössä Vantaan kaupungin ja Cultura-säätiön kanssa. Se on suunnattu kunnan ja valtion sekä työ- ja elinkeinotoimiston asiantuntijoille, kotoutumista tukevien järjestöjen toimijoille ja Suomen venäjänkielisille yhteisöille.

Seminaari on osallistujille maksuton (sisältäen ohjelman mukaiset lounaat ja kahvitarjoilut).

Ilmoittautuminen 16.11.2017 mennessähttp://www.svkeskus.fi/fi/seminaari-23-11-2017/

PaikkaWanha Satama (Pikku Satamakatu 3-5, 00161 Helsinki)

Päivä ja aika: 23.11.2017, klo 9.00-16.10 (ilmoittautuminen alk. 9.00)

Järjestäjät: Töissä Suomessa ESR-hanke (Vantaan osahanke) ja Cultura-säätiö

*Osanottajat hyväksytään seminaariin ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan mahtuvat 80 ensimmäistä.

 

Seminaariohjelma alla (ladattava PDF-versio): Seminaariohjelma 23.11.2017

Download (PDF, 1.06MB)