Easy Sport – PingisMaunulan Spinni on järjestänyt jo kolmen vuoden aikana yhteistyössä Helsingin kaupungin Liikuntaviraston kanssa yhteisiä ilmaisia pöytätennis harjoituksia helsinkiläisille ala-asteen koululaisille.

Vuonna 2017 – 2018 EASY SPORT – PINGIS tunteja järjestetään kaksi kerta viikossa Toimintakeskuksessa “GRANIITTI” osoitteessa Graniittitie 9, Helsinki.

 

 

 

Ohjatut Easy Sport pingistunnit ovat ilmaisia, sinne ei tarvitse ilmoittautumista, seura tarjoaa kaikki tarvittavat välineet.

Tähän menneessä Easy Sport tunnit olivat hyvin suositut maahanmuuttajien kesken, saimme

erittäin paljon maahanmuuttajalasta mukaan toimintaan. Spinnillä on kokemusta järjestää monikulttuurista toimintaa.

KEVÄTKAUSI LOPPUU 25.5.2018

 

Pingis on yksi helpoiten omaksuttavista liikuntalajeista, ja EasySport-tunneille toivotammekin tervetulleeksi pöytätenniksen harrastajia taidosta ja kokemuksesta riippumatta. EasySport-pingistuntien päätavoitteena on sosiaalisten taitojen harjaannuttamisen lisäksi pallonkäsittelytaitojen sekä muiden yleisten liikuntataitojen kehittäminen. Pelaaminen kehittää myös nopeus-, liikkuvuus-, joustavuus- ja kestävyysominaisuuksiasi, joten tervetuloa kokeilemaan. Seura tarjoaa välineet, mukaan tarvitset ainoastaan sisäpelikengät.