Kerhotoiminta


Maunulan Spinni on saanut Valtion avustus lasten ja nuorten paikallistoiminnan kehittämiseksi lukuvuodeksi 2017 – 2018.

Kerhot järjestetään kerran viikossa Toimintakeskuksessa “GRANIITTI”.

Toimintakeskus ”Graniitti” keittiössä “Kids cooking school” kerhoa 7 – 12 vuotiaille lapsille

Toimintakeskuksessa on iso varustettu keittiö (40 m2).

Kerhon päätarkoitus on tutustuttaa lapsia terveelliseen ruokavalikoimaan, ohjata valittaa ruoanaineet, ja valmista hyvä laatuista ja terveellistä ruokaa itse. Kerhon aikana käydään läpi eri maiden ruokailukulttuurit ja valmistellaan yhdessä eri maiden ruokia. Osallistujat oppivat itsenäisesti kuorita vihanneksia ja hedelmiä, käyttää lautaa ja terävä veitsiä, ja muita keittiövälineitä, sekä keittää, paistaa ja valmista ruoka alusta loppuun itsenäisesti.

 

 

 

 

Teatteri- ja ilmaisu kerho  7 – 12 vuotiaille lapsille

Toimintakeskus ”Graniitti”. Teatterikerhossa lapset harjoittelevat ilmaisutaitoja, oppivat ja vahvistavat esitystaitoja, oppivat laulamaan ja kertomaan runoja. Kerho järjestetään Granniittin pienessä liikuntasalissa. Kauden lopussa kerholaiset pitävät esityksen jossa näyttävät yleisölle mitä oli opittu kauden aikana.

 

Jumppa- kerho 7 – 12 vuotiaille lapsille

Jumppa on erittäin suosittu kerho, se järjestetään kahdesti viikossa, se sopii kaikille. Kerhossa leikitään erilaiset liikunnalliset pelit, jotka kehittävät nopeutta, joustavuutta ja fyysistä kuntoa.

Jumppa kerhoa vetäjänä toimii ammattilainen futispelaaja, jolla on pitkä kokemus ja osaamista lasten ja nuorten harjoitusten ohjaamisessa.